Hjælp AU Kommunikation med at hjælpe dig - deltag i brugertest

Har du svært ved at finde rundt i informationer fra administrationen - så læs her, hvordan du kan hjælpe

Mange medarbejdere, VIP ogTAP, har svært ved at finde rundt i de informationer, der ligger på medarbejdere.au.dk under menupunktet "administrativ service".

Derfor er AU Kommunikation i samarbejde med webbureauet Klean i færd med at forbedre disse sider. Ved at deltage i en test – en såkaldt kortsortering – kan du hjælpe os med at blive klogere på, hvordan oplysningerne fremover skal være struktureret, så det bliver lettere for medarbejderne at finde det, de skal bruge. Det er Klean, der kører testen og står for at bearbejde resultaterne, og din deltagelse vil naturligvis være fuldkommen anonym.

Hvad er en kortsortering?

Kortsortering går ud på, at man får vist en lang liste med emneord, og dem skal man så sortere i grupper, som man selv synes, giver mening. Mere indviklet er det ikke.

Det, vi skal bruge det til, er at skabe os et billede af, hvordan "man" som bruger af tilbuddene i administrativ service tænker på de emner, som det handler om. Det billede skal vi bruge til at skrue en struktur sammen, som virker bedst muligt for flest mulige.

Det handler ikke om at tegne et endeligt og udtømmende billede af, hvordan alle tænker (eller skal tænke) på området. Det handler om at spotte tendenser, og så bruge dem konstruktivt.

Hvordan deltager man?

Du deltager ved at klikke på linket nedenfor. Linket fører til en webside, hvor du starter med at få instrukser om, hvad du skal gøre. Testen tager ca. 10 min.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om projektet, eller har du spørgsmål til testen, kan du kontakte Sandra Trefzer, str@adm.au.dk, AU Kommunikation eller Helle Jensen, helle@klean.dk, Klean.

Oops, an error occurred! Code: 2024051822125857dcd4a5